Liiketoimintaa ja johtajuutta oikealla tavalla

Kirjat

Kirjat - Kirjat

Tervetuloa tämän verkkosivuston Kirjat -sivulle. Täältä lukijat löytävät joukon hyödyllisiä sekä jännittäviä julkaisuja. Kirjat keskittyvät pääasiassa johtamistaitoihin, taloushallintoon, liiketoimintaan sekä kaikkiin sen näkökohtiin sekä neuvontaan.

Jokainen, joka haluaa oppia lisää jostakin edellä mainituista, löytää täältä arvoa. Listaa päivitetään aika ajoin, kun uusia kirjoja ja lehtiä julkaistaan.

Man’s Search for Meaning, kirjoittanut Viktor E. Frankl

Viktor E. Frankl on tunnettu nimi psykologiassa ja liike-elämässä. Tämä kirja on kirjoitettu hänen kokemuksistaan sekä löydöistään elämästä ja ihmiskunnasta hänen asuessaan natsien keskitysleirillä. Sen ymmärtämisellä paremmin, miten ihmiset ajattelevat ja reagoivat elämään, on liiketoiminnassa monia etuja.

How to Win Friends and Influence People, kirjoittanut Dale Carnegie

Tämä kirja on myös tunnettu ja erittäin suosittu erilaisten lukijoiden keskuudessa. Kirja tarjoaa neuvoja ja taitoja, joita tarvitaan tehokkaan ollakseen tehokas johtaja. Tämä kirja on hyvää luettavaa mahdollisille sekä vakiintuneille johtajille.

7 Habits of Highly Effective People, kirjoittanut Stephen R. Covey

Toinen suosittu ja tunnettu helmi. Coveyn periaatteita on mukautettu monelaisiin tilanteisiin. Nämä periaatteet voivat auttaa kaikkia. Niillä on arvoa liike-elämässä ja henkilökohtaisella tasolla- tämä on ehdoton luettava kaikille, jotka toivovat parempaa tehokkuutta sekä ihmisten ymmärtämistä.

The 21 Irrefutable Laws of Leadership: Follow Them and People Will Follow You, kirjoittanut John C.Maxwell

John C. Maxwell on erittäin arvostettu kirjailija. Hänen kirjansa ovat innoittaneet, motivoineet ja ohjanneet miljoonia ihmisiä. Tämä kirja auttaa johtajia ja yksilöitä löytämään parhaat asiat omasta itsestään sekä muista. Siitä löytyy myös harjoituksia ja menestystarinoita, jotka ohjaavat lukijoita eteenpäin.

First, Break All the Rules, kirjoittanutGallup

Ihanteellinen ja pakollinen luettava kaiken tason ja tyypin johtajille. Kirjoittaja puhui tuhansien johtajien kanssa oppiakseen, mikä tekee onnistuneista erilaisia. Kirjassa hahmotellaan neuvoja, prosesseja, oppitunteja ja paljon muuta ohjaamaan johtajia olemaan niin hyviä kuin he voivat olla.

Coaching Skills for Leaders in the Workplace, kirjoittanut Jackie Arnold

Arnold svalaiseen menetelmiä ja lähestymistapoja saadakseen parhaan hyödyn työntekijöistä. Miten motivoida ja kehittää tiimejä ja miten saada parhaat hyödyt jokaisesta tiimin jäsenestä.

Kaikki nämä kirjat löytyvät paikallisista kirjakaupoista sekä Amazonin kaltaisista verkkokaupoista.