Parhaat Kansainvaliset Liikkeenjohdon Tapahtumat - Parhaat Kansainväliset Liikkeenjohdon Tapahtumat

Liiketapahtumia, luentoja ja seminaareja on saatavilla ympäri maailmaa ympäri vuoden. Tämän hetkisen pandemian myötä monet näistä tapahtumista ovat menneet verkkoon, mutta pidetään edelleen.

Nämä tapahtumat ovat auttaneet monia liikemiehiä löytämään paikkansa ja kasvattamaan yritystään. Pidä silmällä näitä ja muita tapahtumia laajentaaksesi yrityksesi näköaloja.

Kansainvälinen Liiketoiminta Konferenssi

Parhaat Kansainvaliset Liikkeenjohdon Tapahtumat 1 - Parhaat Kansainväliset Liikkeenjohdon Tapahtumat

Tämä konferenssi on virtuaalinen tapahtuma. Se pidetään 19. – 21. Syyskuuta 2021. Kaikki yritystoimintaan liittyvät ja asiasta kiinnostuneet osapuolet ovat tervetulleita. Osallistujat vaihtelevat yritysten omistajista korkeakouluihin ja alan asiantuntijoihin.

Uusien Yritysmallien Kansainvälinen Konferenssi

Parhaat Kansainvaliset Liikkeenjohdon Tapahtumat 2 - Parhaat Kansainväliset Liikkeenjohdon Tapahtumat

Tämä konferenssi järjestetään Cuencassa, Ecuadorissa. Tutustu liiketoimintamallien uusimpiin muutoksiin ja kehitykseen. Kahden viime vuoden aikana on tapahtunut monia muutoksia, joten tästä tulee jännittävä konferenssi.

Kansainvälinen Liiketoiminnan ja Sosiaalisen Innovaation Konferenssi

Parhaat Kansainvaliset Liikkeenjohdon Tapahtumat 3 - Parhaat Kansainväliset Liikkeenjohdon Tapahtumat

Tämä järjestetään sekä Balilla Indonesiassa että Torontossa Kanadassa. Varmista, että saat nämä liput ajoissa.Tämä konferenssi lupaa olla valaiseva tapahtuma.

Näitä tapahtumia on paljon enemmän ympäri maailmaa. Löydät tulevat tapahtumat yksinkertaisesti tekemällä Google-haun.

Toinen hieno tapa kokea tällaisia tapahtumia on katsomalla aikaisempia luentoja ja työpajoja. Monet näistä tallennetaan ja jaetaan alustoilla, kuten YouTube. Tunnettujen asiantuntijoiden ja professoreiden luennot ovat usein saatavilla yliopiston verkkosivustoilla. Toinen paikka, josta etsiä, ovat tietyt aihekenttäryhmät. TED-keskustelut ovat myös erittäin informatiivisia ja hyödyllisiä.

Liiketoiminta, johtaminen ja johtajuus ovat ja tulevat aina olemaan suosittuja aiheita. Erinomaisen sisällön ja luentojen löytäminen eri verkkomedia-alustoilta ei ole vaikeaa. Konferensseihin ja luentoihin osallistuminen suorana on tietysti sinänsä aina hieno kokemus. Mahdollisuuksia ovat käytettävissä ja niitä on valtavasti. Löydä parhaat ja osallistu.