Liiketoimintaa ja johtajuutta oikealla tavalla

Tietoa Meistä

Tietoa Meista - Tietoa Meistä

Elämä on päivittäisten kokemusten, aikataulujen sekä työn hallintaa. Johtaminen on jotain, mitä kaikki tekevät jossakin määrin päivittäin. Yrityksille johtaminen ja siihen liittyvät elementit ovat väistämättömiä. Tämä sivusto on oikea paikka oppia olemaan hyvä johtaja, yrityksen omistaja sekä työntekijä.

Juhani Tamminen on verkkolehti, joka keskittyy johtamistaitoihin, johtamiseen, liiketoimintavalmennukseen sekä niihin liittyviin aiheisiin. Näitä taitoja voidaan soveltaa liiketoimintaan ja elämään. Johtamistaidoista ja ongelmien tehokkaasta käsittelemisestä lisää oppiminen voi hyödyntää kaikkia.

Johtajuus ja Johtaminen

Hyvä johtajuus on välttämätöntä kaikille, jotka työskentelevät ihmisten kanssa. ON tarpeen ymmärtää, miten ihmiset ajattelevat, muodostavat yhteyden, motiviutuvat ja auttavat toisiaan. Johtajuus on iso osa hyvää johtamista.

Kirjat ja Luennot

Koska johtamistaidot ja muut niihin liittyvät taidot ovat tärkeitä, on saatavilla monia kirjoja. Kokeneiden yritysomistajien tai motivoituneiden puhujien kirjoilla voi olla suuri arvo. Usein pidetään myös luebtoja tai seminaareja, jotka voivat auttaa yritysten omistajia.

Tämän verkkosivuston Kirjat-sivulla listataan joukko hyödyllisiä kirjoja. Yritysten omistajat, asianomaiset osapuolet, mahdolliset yritysten omistajat ja jopa kotiäidit voivat hyötyä näistä kirjoista.

Alalle sopivat yritykset voivat vierailla Mainosta -sivulla saadakseen lisätietoja mainostamisesta Juhani Tamminen -sivustolla. Verkkomainonta ei ole enää ylellisyyttä, vaan välttämättömyys.

Vieraile Ota Yhteyttä -sivulla, jos haluat lähettää sähköpostia tai kysyä asiaankuuluvia kysymyksiä. Toimitustiimi vastaa seitsemän päivän kuluessa.